Op het  Van Haestrecht College bieden wij leerlingen de keuze uit een aantal leuke extra's! Zo kun je je talenten verder ontwikkelen. Dat is niet alleen leuk, het is ook ontzettend leerzaam. 

 

Artclass

In de Artclass ben je creatief en kunstzinnig bezig met fotografie, met slimme schildertechnieken of met het grafisch vormgeven in een Artjournal. Hier krijg je de kans om je talenten op het gebied van kunst en cultuur te ontdekken. De Artclass komt buiten lestijden op vrijdagmiddag bij elkaar. Je doet vrijwillig mee, wel wordt een eigen bijdrage gevraagd.

 

Sportklas

In de gymklas dagen we je uit op sportief gebied. We doen sporten die niet of nauwelijks in de gymles voorkomen zoals mountainbiken, (water)skiën, fitnessen, golfen en klimmen. Met de sportklas gaan we regelmatig naar andere locaties zoals de sportschool, de golfbaan en de klimhal. Tijdens de open dag ga jij schitteren tijdens onze demo. Deelname is vrijwillig, wel wordt een eigen bijdrage gevraagd.

 

Van Haestech

Vind jij techniek leuk en wil je leren programmeren? Doe dan mee aan Van Haestech. We doen mee aan Lego Mindstorms en bereiden ons voor op de First Lego League-wedstrijd. Daarnaast werken we aan de escaperoom binnen onze school. Je doet vrijwillig mee, er wordt een eigen bijdrage gevraagd.

 

Dansklas

In de Dansklas staat de dansstijl hiphop centraal. We werken aan conditie, kracht, techniek, muzikaliteit en performance. In een echte dansstudio oefen je verschillende choreografieën die we tijdens een optreden aan de buitenwereld laten zien. Deelname is vrijwillig, er wordt een eigen bijdrage gevraagd.